Energielabel woning

Wij werken samen met

Energielabel woning

Op zoek naar een energielabel voor je woning? Dan ben je bij Eerlijk Energielabel aan het juiste adres! Of je nu een label nodig hebt omdat je je woning gaat verkopen, of dat je benieuwd bent hoe energiezuinig je woning is en op welke manieren je kunt verduurzamen, wij staan voor je klaar.

Wij zijn actief in Groningen, Friesland en Drenthe en richten ons op woningen die een omgevingsvergunning hebben verkregen vóór 1 januari 2021. Onze inspecteur komt bij je langs om je woning op te nemen, waarbij we kijken naar verschillende aspecten van energieverbruik tot isolatie. Met deze informatie helpen we je niet alleen aan een officieel energielabel, maar kunnen we je ook praktisch advies bieden over hoe je je woning verder kunt verduurzamen.

Kies voor Eerlijk Energielabel en ontdek hoe je jouw huis energiezuiniger en duurzamer kunt maken. Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een groenere toekomst!

Waarom heb ik een energielabel nodig?

Een energielabel is belangrijk bij verkoop, verhuur of oplevering van je huis. Het laat zien hoe energiezuinig je woning is en kan helpen bij het vinden van manieren om energie te besparen. Bovendien voorkom je een boete van € 450,- als je bij verkoop of verhuur een geldig label hebt. Het maakt je huis ook aantrekkelijker voor kopers of huurders.

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN

Door te verzenden, gaat je akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Merel Mulderij
Merel Mulderij
Goed geholpen bij mijn nieuwe huis!
Wout Bouwman
Wout Bouwman
Ik kon snel een afspraak maken voor een energielabel voor mijn woning en ben goed geholpen
Patrick Kiezebrink
Patrick Kiezebrink
Hartstikke fijn en goed geholpen door Dion! Zeker aan te raden!
Jeannette Van Der Woude
Jeannette Van Der Woude
Vriendelijk personeel en een zeer deskundig advies gehad van Dion Kunst.