Ons Team

Dion Kunst

Energieprestatie Adviseur

Joyce Blok

Allround medewerkster

Persoonlijk & deskundig

Over eerlijk energielabel

Wij zijn er om je te helpen met het energiezuiniger maken van je woning, wat goed is voor zowel je portemonnee als de planeet. Samen werken we aan een groenere toekomst door je huis duurzamer te maken.

Hoe we dit doen?

We kijken naar drie belangrijke punten in je woning om te bepalen hoe energiezuinig het echt is:

1. Energiebehoefte

We checken hoeveel energie je huis nodig heeft voor verwarming en koeling, rekening houdend met isolatie, de dichting van kieren, en zelfs hoe je huis gebouwd is.

2. Primair fossiel energiegebruik

Hier kijken we naar alle energie die je huis gebruikt, van de verwarming tot de ventilatie. Als je zonnepanelen of andere duurzame bronnen hebt, tellen we de energie die je zelf opwekt natuurlijk mee. Zo krijgen we een eerlijk beeld van je energieverbruik.

3. Aandeel hernieuwbare energie

We berekenen hoeveel van je energie uit hernieuwbare bronnen komt. Hoe meer, hoe beter voor het milieu en je energielabel!

Verduurzamingsadvies

Bij Eerlijk Energielabel gaan we verder dan alleen meten. We kunnen je helpen met praktisch advies over hoe je je huis nog groener kunt maken. We helpen je graag met tips en trucs om energie te besparen en je comfort te verhogen.

Benieuwd hoe je samen met ons je huis kunt upgraden? Neem contact op of maak een afspraak. Samen zetten we stappen naar een energiezuinige toekomst.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd aan de Zeewinde 3-3, op bedrijventerrein Het Witte Lam. Vlakbij de Hornbach. Deze centrale ligging maakt ons makkelijk bereikbaar en ideaal gelegen voor al uw energielabelbehoeften.

Reviews

Merel Mulderij
Merel Mulderij
Goed geholpen bij mijn nieuwe huis!
Wout Bouwman
Wout Bouwman
Ik kon snel een afspraak maken voor een energielabel voor mijn woning en ben goed geholpen
Patrick Kiezebrink
Patrick Kiezebrink
Hartstikke fijn en goed geholpen door Dion! Zeker aan te raden!
Jeannette Van Der Woude
Jeannette Van Der Woude
Vriendelijk personeel en een zeer deskundig advies gehad van Dion Kunst.